Nieuwsarchief
Bekeuringen en een prettig weekend
04 January 2014 - Nieuwsbericht []

Heeft u wel eens van een "feitenboekje" gehoord? Het feitenboekje is het boekje dat de politie gebruikt om op te zoeken wat een bekeuring kost. Er staat ook in hoe die bekeuring omschreven wordt op het gele papiertje dat u krijgt. Ik heb voor deze ene keer het boekje voor u op onze website gezet. Zo kunt u zelf kijken wat uw overtreding kost. Het is erg handig in PDF gemaakt, zodat u gemakkelijk op trefwoorden kunt zoeken. Wist u dat het parkeren op een invalidenparkeerplaats tegenwoordig een boete oplevert van driehonderdvijfenzeventig euro?  Niet zeuren dat u het niet wist, want u kunt het nu zelf nakijken.  Dus, best man van stadstoezicht, dat is niet handig bij het metrostation uw eigen auto parkeren op een van die twee nieuwe invalidenplaatsen bij metrostation Hoogvliet. Als u op de link klikt, kunt u zelf eens in het boekje bladeren. Altijd handig om te zien of het allemaal wel de moeite waard was die overtreding van u of van een ander.

http://www.nieuwhoogvliet.nl/Upload/20140104_Feitenboekje%202014.pdf

Volgende week gaat Nikantes zijn eerste wedstrijd spelen in de nieuwe sporthal. Ik ga natuurlijk even kijken hoe het allemaal geworden is. Ik hoorde van de voorzitter van Nikantes dat er rondom oud en nieuw op het sportvelden complex weer diverse vernielingen aangericht zijn. Bij de handbalclub ETC waren er bijvoorbeeld weer ruiten ingegooid. Erg leuk allemaal, zeker voor de leden, want die gaan dat allemaal weer zelf betalen vermoed ik zo maar.  Even voor de daders: hartstikke stoer hoor jullie kunnen trots zijn op je zelf. Wat een helden! Maar goed ik dwaal even af. Het lijkt er op dat wij in Hoogvliet een mooie sporthal hebben gekregen, waar nog wat kinderziektes inzitten. Ik heb het volste vertrouwen dat dit allemaal opgelost wordt. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

Oh ja, Vergeet niet even op de website van Regionaal Lokaal te kijken. Hebt u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!  http://regionaallokaal.weebly.com/index.html

 

 

Ik wens u allemaal een prettig weekend toe!

Jan Koopmans

 

...Terug