Nieuwsarchief
Prettig weekend
07 February 2014 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Maandag werd er vergaderd op de deelgemeente. Daar zou onder andere gepraat worden over de manier waarop men het Hotel voor de Poolse werknemers in Rotterdam Zuid zou gaan organiseren in verband met de omwonenden. Daar waren wij snel klaar mee. Het lijkt er op dat men daar gekeken heeft hoe wij dat in Hoogvliet ooit georganiseerd hebben met de drugsverslaafden die hier ooit zijn komen wonen. Daar hadden de omwonenden ook een vinger in de pap, wat inspraak betreft. Dit bezoek zou plaatsvinden in verband met de zelfde plannen voor het gebouw van de RBGD in Hoogvliet.

Woensdag zijn wij van Regionaal Lokaal weer even bij elkaar gekomen, om de laatste afspraken door te praten. De week daarvoor zijn wij van Nieuw Hoogvliet ook nog bij elkaar geweest en hebben wij ook wat afspraken gemaakt. Donderdag kon ik mooi aan de slag met onderwerpen die wij bij de twee vergaderingen hebben besproken. Wij gaan natuurlijk weer mandarijnen uitdelen tijdens de campagne en dat moest ook in de campagne tot uitdrukking komen. Dat is aardig gelukt al zeg ik het zelf, en "onze mandarijn" is hier en daar al opgedoken op facebook en twitter.

Regionaal lokaal bestaat uit drie partijen en daar moest een gezamenlijke agenda voor komen. Ook die is volgens mij klaar, maar in de praktijk moet blijken of dat werkt! Vandaag moet er weer bij de "gewone" baas gewerkt worden en het weekend bestaat weer uit nachtdiensten.  Een bezoek aan de campus werd door mij dus maar een keer overgeslagen! Je kan ook niet alles hebben.

Het ziet er niet naar uit dat wij al naar het strand kunnen, als ik eens naar buiten kijk, maar ik wens u toch maar een prettig weekend!

Jan Koopmans

alles wat u wilt weten over Regionaal Lokaal: http://regionaallokaal.weebly.com/index.html   

...Terug