Nieuwsarchief
Prettig weekend
22 February 2014 - In de media [jan koopmans]

Vandaag zijn de posters van Regionaal Lokaal binnen gekomen. Dat zou betekenen dat wij hier en daar al wat op kunnen gaan hangen. Eigenlijk hebben wij alles wel binnen en moeten alleen de flyers en de posters van Nieuw Hoogvliet nog komen en dan is dat allemaal geregeld.

Opvallend is nog steeds al die over en weer vliegende beloften van de diverse partijen. Iedereen gaat iets voor de buitengebieden doen, u weet wel, waar wij nu juist Regionaal Lokaal voor hebben opgericht. Oh ja, laten wij vooral de ouderen niet vergeten. Dat is nu ook "hot", ja er zijn drie ouderen partijen dus moet je daar ook iets mee! De eerste gaten zijn ook al in de stemwijzers van diverse gemeenten geschoten, dus ook daar kan je niet meer van op aan.

Wat moet je nu? Ik denk dat er heel veel mensen denken, " thuisblijven"! Je ziet door de bomen het bos niet meer en stemwijzers lijken soms niet te kloppen. Nou ja, wij gaan het zien. Dinsdag ochtend gaan wij de oevers van de Maas opruimen, laten wij ons ook eens van de andere kant zien. Hebt u zin om een ochtendje lekker in de buitenlucht bezig te zijn? Laat het even weten stuur ons een mailtje via onze website bijvoorbeeld.

 

Prettig weekend

 

...Terug