Nieuwsarchief
Groot Wegener Verkiezingsdebat zaterdag as in de Flamingo
25 February 2014 - Nieuwsbericht []

Blijft de stad leefbaar als Leefbaar de PvdA voorbijstreeft als grootste partij van Rotterdam?

Gaan de drie ouderenpartijen zorgen voor meer zorg voor de Rotterdamse senioren?

Kiest Edwin Smid straks voor Hoogvliet, de Coolsingel of voor thuis op de bank?

En wat doet Kees van Pelt als ‘Running Mate' op Lijst 14 van Rozenburgse Ria de Sutter?

Wat is de drijfveer van Ron Brekelmans om een eigen politieke beweging op te zetten?

Maken Nieuw Hoogvliet en nieuwkomer Bewoners Belang Hoogvliet straks het verschil?

Luisteren ze op de Coolsingel eigenlijk wel naar de burgers van Hoogvliet of gaan ze na 19 maart gewoon lekker hun eigen gang? En wat voor zin heeft eigenlijk een Gebiedscommissie?

Weet u al op wie u straks gaat stemmen bij de Gemeenteraadsverkiezingen of laat u de politieke polonaise aan u voorbij trekken? De Gebiedscommissie is de opvolger van de

op te heffen deelgemeenteraad. Weet u welke rol zij straks spelen en wie uw lokale vertegenwoordigers zijn? Een aantal belangrijke overheidstaken wordt door de regering ongevraagd bij de gemeenten neergelegd terwijl er flink bezuinigd en op de budgetten wordt gekort. Wat heeft dit voor gevolgen voor de inwoners van Hoogvliet en wat gaan de politieke partijen en gebiedscommissieleden hieraan doen? Nieuwsgierig, zwevend, meer weten? Kom dan op zaterdag 1 maart om 13.30 uur naar Partycentrum Flamingo aan de Lengweg 150 te Hoogvliet en maak kennis met de vertegenwoordigers van alle Hoogvlietse politieke partijen en bewonersgroeperingen die op 19 maart a.s. meedoen aan de verkiezingen.

In een bijna twee uur durende ‘show zonder glitter en glamour' kunt u zelf met hen in gesprek gaan tijdens het GROOT WEGENER BOTLEK 2 VERKIEZINGSDEBAT. Deze krant is de organisator van deze middag en zal voorafgaande en na afloop hiervan in de Botlek 2 aandacht besteden aan de programma's, beloftes en voornemens van de deelnemende partijen.

U kunt zitting nemen in het Hoogvlietse Lagerhuis of rustig vanaf de zijkant meeluisteren.

Wie brengt het beste de identiteit van zijn partij tot uitdrukking? Het publiek en een vakjury kiezen elk 2 kandidaten uit de groep van de politici. Deze gaan in de tweede helft met elkaar strijden om de trofee voor de beste debater van Hoogvliet. De presentatie is in handen van auteur en columnist van deze krant: Joop van der Hor. Een bekende Rotterdammer verzorgt een kort maar zeer speciaal optreden dat u beslist niet mag missen! TOEGANG GRATIS !

...Terug