Nieuwsarchief
Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein
28 February 2014 - In de media []

 

 

Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein

1                   Nieuwe borden langs de A15

Het is niet te missen: 'Navigatie uit' staat groot op verschillende borden langs de A15 van de Maasvlakte tot het Vaanplein. Door de ingrijpende veranderingen op de weg moeten weggebruikers goed opletten. Omdat hun navigatiesysteem vaak nog uitgaat van verouderde kaarten, kunnen zij maar beter gebruikmaken van de bebording langs de weg.

Lees meer

2                   Wat gaan wij de komende weken doen?

De verbreding van de A15 Maasvlakte - Vaanplein bestaat uit verschillende werkzaamheden, die op elkaar afgestemd zijn. In dit artikel leest u meer over enkele deelprojecten binnen het grote project A15 MaVa.

Lees meer

3                   FAQ: waar is Pernis gebleven?

Via de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat (0800-8002) kunt u vragen stellen of opmerkingen maken over de situatie op de Nederlandse snelwegen of vaarwegen. Hieronder een van de veelgestelde vragen over project A15 MaVa.

Lees meer

4                   Oude viaducten onder de sloophamer

Viaducten die door de verbreding van de A15 geen functie meer hebben en plaats moeten maken voor de nieuwe noordelijke parallelbaan, worden de komende weken gesloopt. Een precisiewerk waar de weggebruiker zo weinig mogelijk van mag merken.

Lees meer

 

 

 

...Terug