Nieuwsarchief
Update uit de buitengebieden, na een zaterdag campagne voeren.
10 March 2014 - Nieuwsbericht [jan koopmans]Update uit de buitengebieden, na een zaterdag campagne voeren.

Bij Gemeentebelangen in Rozenburg  was zaterdag een campagnedag met grote aandacht voor RL en veel geļnteresseerden. Velen hadden geen idee op wie of op welke lijst ze in Rotterdam moeten stemmen, dus Regionaal Lokaal is dan een goed alternatief zo blijkt uit de 1 op 1 gesprekken.  In Rozenburg zijn 200 A4 flyers uitgedeeld, volgende week zaterdag gaan zij nog een keer.

Nieuw Hoogvliet heeft zaterdag voor het eerst campagne gevoerd in het winkelcentrum.  Waar vier jaar geleden mensen nog verbaasd keken dat wij bestonden, waren er nu positieve geluiden. Wij stemmen op jullie en wij kennen de website waren veel gehoorde geluiden en dat is een goed teken.  Mensen waren positief over het plan om raadsleden uit onze gebieden in de Rotterdamse raad te krijgen.  Ik dacht op een avondje vrij in Pernis even te gaan plakken, maar ik had een Facebook bericht gemist, waarin stond dat onze vrienden uit Rozenburg al aan het plakken waren geweest. Mooi bedankt, dan zorg ik er voor dat er nieuwe komen als er iets over heen zit. Ik ga morgen weer even kijken. 

In Hoek van Holland worden er ook  twee zaterdagen campagne voeren, afgelopen zaterdag en komende zaterdag. Met vijf partijen (samenwerken) op ons dorpsplein en ook daar gaat het, metend aan de reacties, goed. Wel veel mensen die spiegelen met de landelijke politiek. Misschien niet in het nadeel van de lokale partijen en er zijn hele felle reacties bij.  Veel steun voor Hoekse Zaken en Regionaal Lokaal al moeten we " de dubbel" nog wel goed uitleggen. Na die uitleg is er veel sympathie en zelfs toezeggingen om te gaan stemmen op onze partijen. Vooral de samenwerking met andere gebieden spreekt aan.

 

 

 

...Terug