Nieuwsarchief
Hoogvliet krijgt bomen van Rijkswaterstaat
18 March 2014 - In de media []

Hoogvliet krijgt ter compensatie van het verdwenen groen langs de A15, vanwege de verbreding van die snelweg, een aantal extra bomen erbij. Het planten van de bomen in het Arboretum van Hoogvliet is tevens een feestelijke afsluiting van de samenwerking tussen deelgemeente en Rijkswaterstaat voor en tijdens de werkzaamheden.

Hoogvliet is vanwege de verbreding van de A15 door Rijkswaterstaat gecompenseerd met groen dat elders in de omgeving vanwege de werkzaamheden moest verdwijnen.

Portefeuillehouder Buitenruimte Yvonne Bekker en Anne-Beth Heijnen, projectdirecteur Rijkswaterstaat A15 MaVa, beŽindigen met het planten van de bomen symbolisch de constructieve samenwerking van de afgelopen jaren.

De samenwerking tussen Rijkswaterstaat en de gemeente Rotterdam wordt verder voortgezet. In de komende maanden zal nog regelmatig door beide partijen worden overlegd over zaken die ook de bewoners van Hoogvliet aangaan.

zie verder: http://www.dichtbij.nl/botlek/regionaal-nieuws/artikel/3424124/hoogvliet-krijgt-bomen-van-rijkswaterstaat.aspx

 

...Terug