Nieuwsarchief
zaterdag 19 december ijspret
19 December 2009 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Op de Binnenban stond vandaag een  grote bus voor de maniakale eetgezond en beweeg club

Ze hebben alleen de ruimte van ongeveer vijftig personenauto’s op het parkeerterrein ingenomen en dat is niet handig het weekend voor de feestdagen. De winkels op de Binnenban moeten het wel hebben van dit soort dagen en als mensen weg gaan omdat ze geen parkeerplaats kunnen vinden is dat niet handig..   Ik zou zo zeggen geen vergunning meer voor dat soort feestjes als het op het parkeerterrein is in het weekenden. 

Nu heb ik niets tegen gezond eten en veel bewegen. Integendeel ik doe zelf ook bijna elke dag aan sport. Maar het lijkt mij dat zo iets als op de Binnenban toch niet de uitstraling moet hebben van een reclame voor een verzekeringsmaatschapppij en Sony. Ik vind dat niets en ik snap ook wel dat er niets meer kan zonder reklame, maar dat mag geen verbinding hebben met de deelgemeente, want dan weet ik niet meer wie daar nu echt achter staan. De verzekeringmaatschappij die meer klanten wil of sony die zijn wii wil verkopen…

Vanmiddag was ik om drie uur even op de Wilhelm Tellplaats daar werd een ijsbaantje geopend door Marianne van de Ham. Heel gezellig met wat kraampjes er omheen, kijk dat vind ik nou echt wat. Allemaal kinderen die allemaal graag die schaatsen wilden lenen om plezier te maken op een kunstijsbaan. Hoezo bewegen, hier kan geen verzekeringsmaatschappij tegen op. Nou ja, een wooningstichting dan, maar petje af dus.

...Terug