Nieuwsarchief
vier keer aangifte
11 January 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Ondertussen zijn wij zo weer een paar weken verder en hebben al weer twee raadsvergaderingen achter de rug. In die tijd is er door onze “oude club” al vier keer gedreigd met aangiftes om uiteenlopende redenen.

De geschiedenis op onze website mogen wij niet gebruiken, want die is van de IBP.

De spullen die nog in ons bezit zijn, zijn door Nieuw Hoogvliet gestolen en daar gaat de IBP aangifte van doen tegen ons.

De website van ons lijk te veel op die van de IBP en ook  daar gaat men aangifte van doen. Dat is nog het grootste probleem volgens mij. Want ik krijg drie verschillenden mensen aan de telefoon van de IBP. Een voor de eigendomsrechten die nu afgehandeld waren volgens een van deze personen. Een die vind dat ik de site, die ik gemaakt heb, van hem gestolen zou hebben en een die over de tekst gaat van de geschiedenis.

Gezien de grote verwarring en al de verschillende personen die zich met van alles en nog wat bemoeien zijn wij ondertussen wat voorzichtiger geworden. Je hebt er een hoop werk aan en wij hebben de persoon van de website voorgesteld om te stoppen met dreigementen en alsjeblieft aangifte tegen ons te gaan doen. Omdat het de man totaal ontbrak aan ook maar enige kennis van Copyright heb ik helemaal voor de IBP zelf, een artikel op onze site gezet over het fenomeen copyright, met toestemming van de Jurist die gespecialiseerd is in internet. De persoon van de IBP sloeg zomaar de spijker op de kop door in zijn email te vermelden “maar zoals jij het zegt is onze website eigenlijk nog van jou?”. Ja,  meneer…….

als je het strikt bekijkt en ondertussen zal u het artikel op onze site wel bekeken hebben, is dat zo.

Gelukkig doen wij niet zo moeilijk dus, ook niet over de foto die u van mij gebruikt. Zo komt zomaar boven water waar de rest van de IBP dan tot nu toe mee bezig is geweest als wij dan kennelijk alles in ons bezit hebben, met helemaal niets kennelijk. Ik wacht dus maar af wanneer ik de eerste oproep van de rechter krijg. Van je oude vrienden moet je het maar hebben.

Ondertussen zijn wij maar weer eens in het onderwerp “veiligheid “ gedoken. Er was zomaar een record aantal overvallen geweest deze laatste maanden in ons Hoogvliet met die steeds beter wordende veiligheidscijfers.  Hoe leg je dat de inwoners uit. Misschien is dat iets om het over te hebben in de raad, hoe leg je bewoners van Hoogvliet iets uit. Want daar is men niet altijd even goed in …

 

 jan koopmans

 

 

 

 

...Terug