Nieuwsarchief
cda, verkiezingskoorts en 52 handtekeningen (update2)
19 January 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]


Zo ben je een beetje op internet naar de meningen van de andere partijen aan het zoeken en zo kom je op de blog van Ed van de Peppel van het CDA. Ed heeft het in zijn blog over de schooltuinen soap in Hoogvliet en wat schrijft hij als afsluiting? Kan verkiezingskoorts de oorzaak zijn dat de later dan 12 november opgerichte politieke partij Nieuw Hoogvliet claimt daar een bijdrage aan geleverd te hebben tijdens de raadsvergadering? Nou, Ed, jij weet natuurlijk net zo goed als ik, dat die gene van de IBP die altijd de bijdragen leverden, nu Nieuw Hoogvliet heten. Als jij naar de handtekeningen kijkt die onder de moties staan en die zie je op onze website wel staan, dan zie je dat moties zijn getekend door Jan Koopmans en Edwin Smid. Beiden van de fractie Nieuw Hoogvliet.  Dus denk ik inderdaad verkiezingskoorts, maar niet van Nieuw Hoogvliet, maar van het CDA, want jij weet dondersgoed hoe het in elkaar zit Ed. Dus krijg je van ons niet de gouden pinokio neus uitgereikt, maar je zit er wel dicht tegen aan.

De IBP heeft vandaag een artikel op haar website gezet over de gladheid die er gaat komen op 16 januari en het strooizout dat op is. Goed gedaan IBP het is de 18 januari vandaag en dat het zout op is, kan nu geen kwaad want het is niet meer glad. Wel mijn complimenten dat er een artikel op staat dat niet gecopieeerd is uit de krant. Goed zou het ook zijn, om eens een keer uw mening te geven, dan kunnen de kiezers zien waar u voor staat zo vlak voor de veriezingen en dat vind ik overigens ook van de andere parijen. Heel af en toe zie ik ook wel iets op de PVDA site, maar meestal alleen als men zich ergens kwaad over maakt. Jammer dus, vooral omdat wij in de raad nogal kritiek hadden op de website van de deelgemeente. Wie de schoen past.... Kom op mensen, in deze moderne tijden moet je toch laten zien waar je voor staat. Posters plakken kan altijd nog.  Nee geef mij dan dan het CDA maar.

Vanmiddag was ik even op de Deelgemeente secretarie. Ik trof daar een zeer drukke wachtkamer met allemaal mensen. Toen ik vroeg wat die kwamen doen, vertelde alle mensen die daar waren dat zij de steunverklaring voor Nieuw Hoogvliet kwamen tekenen. Iedere die daar de moeite voor heeft genomen, HARTELIJK DANK.  U geeft ons  kracht om door te gaan als er weer wat negatieve geluiden opborrelen..

Op dinsdag 19 januari stuurt Jan Scholte ons een email dat er 52 handtekeningen zijn gezet door u. Hartelijk dank voor alle moeite die u voor ons genomen heeft.........

jan koopmans

 http://nieuwhoogvliet.hyves.nl/

...Terug