Nieuwsarchief
LSD doet onderzoek naar fraude
04 February 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]


Deze week gaat de Pinokkio naar de LSD en Sahin Unal, voor de manier waarop een vraag aan ons gesteld werd via de email en de manier waarop de LSD zo'n vraag manipuleert. Hoogvliet wordt niet beter van deze onzin. Hieronder de vraag van de LSD:

 

naam: Sahin Ünal
organisatie: Liberaal Sociaal Democraten Hoogvliet
telefoonnummer: 0618214336
email: S.Unal@LSDHoogvliet.nl
body: Beste webbeheerder, Als LSD bestuur hadden wij een vraagje? Wij wouden U deze eigenlijk stellen via Uw hyves omdat het daar ook wat mee te maken heeft. Maar konden niet berichten via Uw hyves. De vraag was waarom de poll niet meer actief is op uw website? Één van onze leden heeft deze vraag gesteld aan ons bestuur. Wilt U ons misschien inlichten...? Zodat wij ook onze leden te antwoord kunnen staan. Met vriendelijke groeten, Sahin Unal LSD-Hoogvliet
B1: verstuur

 

Mijn antwoord op de vraag van de heer Unal:

 

 Beste Sahin,

Wij hebben een aantal test uitgevoerd met de Poll. Wij konden zien waar de stemmers vandaan kwamen. Het bleek dat er een aantal mensen het leuk vonden om honderd keer achter elkaar te stemmen. Die komen dus van het zelfde IP adres. Is grappig om te zien maar je belazerd je zelf. Als je op de IBP site kijkt zie je bijvoorbeeld links onder in het aantal mensen die de site bezocht hebben. Als je goed oplet zie je dat die steeds twee keer verspringt als je gekeken hebt,. Oftewel wij hechten er eerlijk gezegt niet zo heel veel waarde meer aan. Wij hechten wel erg veel waarde aan mensen die de moeite nemen om een email te sturen naar onze site zoals jullie gedaan hebben. Zo krijgt iedereen ook persoonlijk bericht terug en als het van belang is dan vragen wij die gene ook meteen of de email op de site geplaatst mag worden met ons antwoord er bij. Zo krijg je toch een eerlijker beeld dan via een poll die niet in alle gevallen goed te controleren is..

ik hoop dat ik het iets duidelijker gemaakt heb.

Veel succes met de verkiezingen, het wordt spannend, ik ben erg benieuwd.

Met vriendelijke groet

Jan Koopmans

 

De Heer Unal:

Hier wordt de LSD stemmer duidelijk beschreven als fraudeur. Aangezien alle andere partijen niet ver boven de 10 zijn, zal volgens Nieuw Hoogvliet de gene die honderd keer heeft gestemd dus op LSD hebben gestemd.

Maar....

Wij laten de sympathieke LSD stemmer niet zomaar uitmaken voor fraudeur! Dus heb ik contact opgenomen met Hyves.nl om dit te controleren....zie hieronder de mail van mij als die van Hyves

 

enz enz enz…

 

 

 

 

En nog een keer mijn antwoord: Wij zetten verder een punt achter deze verzinsels en zullen geen antwoord meer geven op verdere vragen of opmerkingen…

 

Beste Sahin,

 

Jouw vraag was, waarom de pol van onze website is verdwenen, Onze website is niet de hyves. De Hyves bemoei ik mij eerlijk gezegt niet zo mee. Dus is het makkelijk om ons van alles en nog wat te beschuldigen.

Wees duidelijk als je iets vraagt Sahin, wij hebben het erg druk en het is lastig reageren als er ook nog eens onzin tussen de berichten zit.

Dus, wie gaat er nu excuses aanbieden Sahin?. Ik probeer jou een eerlijk antwoord te geven en jij hebt het zo gedraaid dat je ons beschuldigd van fraude, ga zo door LSD.

Graag met open vizier Sahin. Dat doen wij ook…

 

Met vriendelijke groeten

 

Jan Koopmans

 

 

 

...Terug