Nieuwsarchief
Verkiezingen komen er aan (update 2)
09 February 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Door allerlei omstandigheden was ik dit weekend niet in staat om de website van Nieuw Hoogvliet even te updaten. Sterker nog, ik kijk voor het eerst weer in mijn computer en zie dat ik na drie dagen zoveel achterloop, dat ik behoorlijk wat tijd nodig heb om mij weer helemaal in te werken.  Zo hoorde ik dat een inwoner van Hoogvliet dacht, dat Leefbaar Rotterdam de educatieve tuinen wel even zal regelen. Nou, dat zou heel mooi zijn als dat zo was en ik zou misschien wel meteen over stappen, als ik zo zeker wist dat Leefbaar Rotterdam ook maar iets voor een deelgemeente zou willen doen. Leefbaar Rotterdam is al langere tijd  uit op het faillissement van de deelgmeenten en heeft daar ook nooit een geheim van gemaakt. Als men tijdens de verkiezingen wat ander verteld is dat heel mooi, maar ook zij zullen dan van ons een keer de Pinoccio uitgereikt krijgen net zo als de LSD die al kreeg.

Ook de LSD laat natuurlijk niet helemaal het achterste van zijn tong zien. Ja, wij zijn er voor iedere Hoogvlieter en wij willen ook nog iets aan de armoede doen. Allemaal leuk en aardig maar ik zie nergens staan, ook niet op internet, wat zij daar dan allemaal aan gaan doen. En als je vind dat wij te veel tijd aan de hondenpoep besteden dan zou ik zeker niet in de Deelraad van Hoogvliet gaan zitten beste LSD, want hondenpoep is nog steeds een van de grote ergernissen in Hoogvliet..

Nou vanmiddag behangplaksel kopen en dat gaan we maar eens wat posters plakken voor Nieuw Hoogvliet zo hier en daar. Dat zal me een feest worden.  Een van onze leden heeft een wel heel originele manier gevonden om kenbaar te maken dat wij bestaan.

Verder, verbaasden wij ons, toen wij deze week te horen kregen dat de motie "tuinkeuring" van de VVD niet door ging. Ik weet nog dat ik bij het indienen van de motie dacht, nou, dat moet toch niet zo moeilijk zijn om daar iets in te betekenen. Ook deze motie gaat dus niet door. Deze motie was bedoeld om Hoogvliet weer een klein beetje mooier te maken en mensen te stimuleren om hun tuin niet meteen vol te gooien met tegels.

Heeft u overigens al op buurtlink gekeken? Buurtlink is het platform geworden waar de partijen hun standpunten kenbaar maken. Ik ben een paar weken geleden begonnen met daar wat stellingen op te zetten en daar doen LSD, CDA, de IBP en Nieuw Hoogvliet nu een duit in het zakje. Jammer dat het IBP niet verder komt dan weer een copietje zonder boodschap, maar goed.  Voor ons een mooi medium, maar het zal niet de bedoeling zijn geweest van Buurtlink.

Verder las ik op internet dan nu ook de LSD zich verlaagd heeft tot hetzelfde plakgedrag als Leefbaar Rotterdam, dus je verkiezingsposters over anderen heen plakken. Waar stond de afkorting LSD ook weer voor?.

 

http://buurtlink.nl

 

...Terug