Nieuwsarchief
Vragen van Nieuw Hoogvliet voor de raadsvergadering
09 February 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Vragen Nieuw Hoogvliet raadsvergadering…..

 

Stelle

 

Hoe staat het er voor met de opvang voor drugsverslaafden aan de Stelle en worden de mensen daar nog op de hoogte gehouden?

 

Burger initiatief

 

Voor een Burgerinitiatief in Hoogvliet moet je 18 jaar zijn. In rotterdam  is dat 14 jaar klopt het, dat daar verschil in zit en waarom is dat??? Het is volgens mij juist belangrijk dat de jeugd zo vroeg mogelijk mee participeert en dat wordt op deze manier geremd….Als ik het verkeerd begrepen heb dan hoor ik het wel tijdens de raadsvergadering

 

 

Hondenpoep

 

Is er iets met de poepzuigers als het buiten vriest, De Welhoeksedijk en de Aveling waren een tijd lang niet om aan te zien en nu met de nieuwe vorstperiode is het weer mis. Er lagen zoveel uitwerpselen dat het leek alsof het nooit opgeruimd is...Verder was ik op de Hoogvlietsekerkweg, toen daar geschaatst werd, en de oevers waren niet wit maar bruin.. Volgens mij is dat toch wel een uiterst onhygiënische toestand daar, voor de mensen die tegen dat grasveld aan wonen, daar moet echt een oplossing voor gevonden worden.

 

Helikopters

 

Hoe staat het er voor met de Helikopters en het vliegveld Seatleweg..stond een stuk in het Algemeen Dagblad…

 

Bovensim

 

Vorig jaar is er een aantal malen contact geweest met dhr ................. over geluidsoverlast op de zalmplaat hebben de toegezegde geluidsmetingen inmiddels al plaats gevonden op de Bovensim en wat is de uitkomst?

 

Venkelweg

 

Er heeft een stuk in de krant gestaan over de Venkelweg met een mooie foto er bij dat u daar bent geweest, maar daarna wordt het stil. Gaat daar nog wat gebeuren?

 

Busroute verdwenen

 

Verder zijn wij volgens  mij niet ingelicht over  busroute's  die zijn opgeheven. Het is natuurlijk leuk dat er een bus naar Spijkenisse rijd zoals ik al eerder heb gezegd, maar daar reed al een Metro. En dat is echt waar, want die neem ik elke dag.

 

Rijkeeplein onverlicht

 

Het Rijkeeplein is inmiddels voor boodschappend doen in Hoogvliet geheel niet meer bereikbaar. Prima natuurlijk dat Hoogvliet ook daar aan het vernieuwen is, maar dat betekent wel dat het bijzonder druk wordt op het nabijgelegen onverlichte parkeerterrein. In alle donkerte moet je nu je auto parkeren en de plastic bollen ontwijken om niet te vallen. Kan de deelgemeente zorgen voor goede verlichting op dit braakliggende parkeerterrein waar nu heel Hoogvliet moet gaan parkeren? Dat zou een enorme verbetering zijn.

 

 

 

 

 

...Terug