Nieuwsarchief
Richting aangeven of de weg kwijt?
15 February 2010 - Ingezonden stuk [Jesse Jet]

Er zijn zomaar politieke partijen die ook een verkiezingsprogramma hebben. Er zijn ook partijen die wel een programma hebben en hem niet op de website hebben staan zoals wij..

Stom, maar ja, het is even niet anders, maar wel erg vervelend. Maar goed, een gedeelte staat op onze flyer die je wel kan downloaden en de rest komt echt deze week, dat beloof ik en anders eet ik mijn hoed, die ik al heb gekocht eind deze week, echt op.

Er is ook een partij die hem wel op de website heeft staan. Gelukkig is er dan iemand die niet snapt dat je vooral niet op de website moet zetten dat nou juist daar het programma staat.

Op zich geen probleem, maar dat je dat bericht schrijft voor de mensen die het nog niet op de website hebben zien staan is buitengewoon leuk. Vooral de mededeling: ik hoef het u eigenlijk niet te vertellen, want u leest dit nu via de site.  Toen mijn tranen weer gedroogd waren van het lachen, dacht ik, dan kan je  nu ook het hele verhaal er wel weer af halen. Maar ja, misschien ben ik de weg wel kwijt, maar ik weet het gelukkig van mij zelf.

Wie ook de weg kwijt zijn, dat zijn de mensen die de verkiezingsposters nog steeds op de palen van verkeersborden hebben staan. Ik heb gezien dat zomaar alle partijen zich daar aan schuldig maken, behalve wij zelf en de VVD. Wat is Nieuw Hoogvliet toch ontzettend netjes zal ik maar zeggen.  Dus misschien moet wij deze partijen dan maar de richting aangeven.

Morgen maar weer opnieuw posters plakken omdat andere sufferds er weer overheen geplakt hebben. Leuk, maar als je het niet doet op die manier, dan hoef je maar een keer te plakken en nu moet je er steeds uit om weer nieuwe te plakken. Nou ja, genoeg aanhang zal ik maar zeggen om even een emmer stijfsel op te halen en die dingen weer overnieuw te plakken.

Is het plakken op die borden eigenlijk nog wel van deze tijd? Volgens mij stamt dit nog uit de tijd dat er geen radio en televisie was en mensen door stadsomroepers werden op geroepen om te gaan stemmen. Een beetje uit de tijd van de persoon waar ik het hierboven over heb, zal ik maar zeggen. Ik vraag mij dus af, is er nog wel iemand die op die borden kijkt? Nou, het maakt deel uit van het hele circus, dus wij doe daar dan ook maar aan mee, maar volgens mij past het niet meer in deze tijd.

 

Jesse Jet..

...Terug