Nieuwsarchief
Lastige burgers en lastige raadsleden,ÖBah
23 February 2010 - Ingezonden stuk [Edwin Smid]

Op 19 februari ontvingen de raadsleden een kopie van een persbericht over de Kick-off m.b.t. de herontwikkeling Bonairepark Hoogvliet.

De deelgemeente Hoogvliet en Rijkswaterstaat werken samen aan de groene zoom om Hoogvliet. Een van de werkzaamheden is de herinrichting van het Bonairepark. Dit park ligt tussen de Aveling en Villa de Heerlijkheid aan de noordrand van Hoogvliet. Resultaat van de inzet van beide partijen is een verblijfsvriendelijk en toegankelijk park. Aanstaande dinsdag vindt de kick-off plaats voor de herinrichting van het Bonairepark. De bijeenkomst staat gepland op 23 februari, om 19.00 uur in het LCC de Zevensprong, Mosoelstraat 20, Hoogvliet

De inwoners kunnen op deze avond aangeven wat zij belangrijk vinden in het park. Tijdens deze bijeenkomst kunnen bezoekers al ideeŽn aanleveren en zich aanmelden voor het vervolgtraject.

Jammer dat het dagelijks bestuur weer niet de raad informeert over dit soort belangrijke aangelegenheden. Gelukkig (en dat mag ik hopen) hebben de inwoners van Hoogvliet de uitnodiging wel ontvangen. Ik heb hem niet in de bus gezien. U wel?

Dus, als u mee wil praten,....zorg dat u er bij bent!

Het lijkt wel erg veel op de discussie van afgelopen donderdag in de raadsvergadering waarin maar weer keihard duidelijk werd dat het DB en de portefuillehouder ruimte in het bijzonder niet geÔnteresseerd zijn in de belangen van de inwoners en dit allen maar  lastig vinden. Dat helaas niet nieuw.

In de raad hadden we het over de wijze waarop de bewoners in de boomgaardshoek zijn behandeld door de portefeuillehouder en de wijze waarop het DB van de schooltuinen af wil, tegen de wil van de raad in. De extra vergadering komt er niet. De IBP fractie kan niet aanwezig zijn en het DB heeft een drukke agenda. Struisvogels hebben we nu dus ook in de kleur geel.

...Terug