Nieuwsarchief
Soms zijn dingen niet zo eenvoudig
27 February 2010 - Ingezonden stuk [jan koopmans]

Soms zijn dingen niet zo eenvoudig als ze lijken. Naar aanleiding van een bericht op deze site kreeg ik onderstaande email:

Hallo, hoewel ik sympathie heb voor de bewoners uit het BAD-gebied en ook tegen het volbouwen van die mooie plek van Hoogvliet ben, is een ding wel tegen het zere been: de bewoners daar suggereren, dat de kinderboerderij daarheen verplaatst zou kunnen worden! Dat mag echt nooit gebeuren! De kinderboerderij is voor mij een van de hoofdredenen geweest, om in Oudeland te gaan wonen en Oudeland heeft nou al niet zo gek veel van dat soort dingen. Bovendien ligt de boerderij, hoewel dus in Oudeland, tegen het centrum aan dus is ie voor iedereen al goed te bereieken. Het is een prachtige kinderboerderij (vergelijk maar eens met die van Spijkenisse!) dus daar moet je gewoon zo min mogelijk aan komen. Bovendien, zou je hem verplaatsen, wat denk je dan dat er gebeurd op de plaats waar hij nu (al jaren en jaren) is?

Daarom, ik wil graag aangeven dat het voor mij en vele anderen die de boerderij wekelijks bezoeken, echt een ramp zou zijn als zoiets zou gebeuren!

...Terug