Nieuwsarchief
Licht in de duisternis bij handbal
02 March 2010 - In de media [jan koopmans]

Na een voorstel ingediend te hebben bij de deelgemeente, is er een lichtmast vervangen bij de handbal vereniging ETC. Hieronder de email met een verkorte weergave van de afhandeling door de deelgemeente. Wij zijn erg blij voor deze vereniging dat zij weer kunnen trainen en spelen als het donker is. Zelf beschikten zij niet over genoeg financiŽle middelen, maar met wat hulp hier en daar en wat bemiddeling via de politiek is het gelukt.

Ik weet inmiddels dat jullie uit IBP zijn gestapt, ik heb jullie nog folders uit zien delen op de Binnenban.
 
De lichtmasten staan inderdaad. Jacqueline had gezegd dat als wij voor het transport konden zorgen voor verplaatsing van de palen van de tennisvereniging naar ons, de deelgemeente de rest zou betalen.
Uiteindelijk heeft heer van Veen van Sport en recreatie ervoor gezorgd dat de palen door een relatie werden overgereden en geplaatst. Rekening kwam geloof ik op ongeveer Ä 3000,-- Uiteindelijk heeft Sandra Kubbe met Jacqueline geregeld dat de rekening betaald wordt samen met Sport en recreatie. Voor ons als ETC blijft er een klein bedrag over. Je begrijpt dat wij superblij zijn. Zeker omdat jullie hier de aansturing voor hebben gegeven. Wij zijn jullie hier natuurlijk enorm dankbaar voor. Heb al campagne gevoerd op de club voor jullie. Volgens mij levert dit een aantal stemmen op.
 
Succes op 3 maart, mij stem hebben jullie in ieder geval. Hoop jullie snel weer eens tegen te komen.

 

...Terug