Nieuwsarchief
We doen weer mee !
06 March 2010 - Nieuwsbericht [Jacqueline Koonen ]


Ook dit jaar doet Jacqueline Koonen van Nieuw Hoogvliet weer mee aan de Roparun!!
De start van de Roparun is op 22 mei en de finish op 24 mei 2010, op de Coolsingel.

Het team Politiek Rotterdam, met vertegenwoordigers uit diverse Rotterdamse partijen weet elk jaar de politieke verschillen op zij te zetten voor het goede doel;

 

Goede doelHet doel van het team is tweeledig. Het binnenhalen van zoveel mogelijk geld ten behoeve van de Stichting RoPaRun© Palliatieve Zorg en het neerzetten van een sportieve prestatie.

De Stichting RoPaRun© Evenementen heeft zich ten doel gesteld jaarlijks een charitatieve estafetteloop van te organiseren, sinds 2006 van Parijs naar Rotterdam, met het oogmerk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor goede doelen van de Stichting RoPaRun© Palliatieve Zorg die zich richten op de palliatieve zorg voor kinderen met kanker.

De Stichting RoPaRun© Palliatieve Zorg doet dit onder het motto:

"Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Voor verdere informatie, bezoek de website van de beide Stichtingen:

www.roparun.nl

 

Team compleet!


Het team Politiek Rotterdam is zo goed als compleet! We zijn weer ingeschreven onder nummer 249. De campers en busjes zijn gereserveerd en de lopers zijn al 1 keer getest op hun uithoudingsvermogen. Kortom het team is volop in training om straks weer met succes de Roparun te kunnen lopen.

Wel hebben we nog dringend behoefte aan Sponsors. We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld binnen halen voor het goede doel. Bent u nog geen sponsor? Meldt u dan nu aan!

het sponsorformulier kunt u downloaden op onze downloadpagina!

...Terug