Nieuwsarchief
Schooltuinen en kinderboerderij
15 March 2010 - Ingezonden stuk [Anneke Boer]

Nieuw Hoogvliet zegt dat zij uitgaat van wat de Hoogvlietse burgers wensen. Wij kunnen dan zelf wel een pleidooi houden over het waarom de educatieve tuinen en kinderboerderij binnen Hoogvliet moeten blijven bestaan, maar de Hoogvlieters kunnen dit zelf als geen ander. Hierbij zomaar een willekeurig aantal reacties van diverse Hoogvlieters over wat de tuinen en boerderij voor hen betekent.

‘De kinderboerderij en tuinen daar maak ik zelf geen gebruik van, maar van mij hoeven deze niet weg. Komen dan zeker weer huizen?'.

‘Zijn er plannen om dit mooie stukje op te doeken? Dat zou voor ons erg jammer zijn, wij bezoeken zeker 1 keer per week de boerderij en ook maken onze kinderen regelmatig gebruik van de activiteiten die aangeboden worden op de woensdagmiddag of in de schoolvakanties. Het kost niets en het blijft een leuke plek waar onze kinderen veilig kunnen spelen en ontdekken. Ook voor mij is het fijn ik kom altijd wel andere ouders tegen of opa's en oma's met kleinkinderen. Ik heb zo ook altijd een praatje".

‘Het is zo'n leuk stukje Hoogvliet, er is altijd wel wat te doen. Hoogvliet wil toch een bruisend hart? Volgens mij helpt de loop naar de tuinen, boerderij en sporthal daar aardig aan mee'.

Zo zijn er nog tal van reacties gekomen op de vraag of dit stuk Hoogvliet in deze hoedanigheid moet blijven bestaan.

 

 


 

...Terug