Nieuwsarchief
website en coalitie
19 March 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Nieuw Hoogvliet is al weer zo'n maand of vier op het internet. Het gaat niet slecht en dagelijks komen er meer bezoekers bij die een kijkje op onze website nemen. Wij zien dat bijvoorbeeld terug in de reacties die wij krijgen op stukjes die op de website staan. Wij proberen die vragen of opmerkingen zoveel mogelijk de zelfde dag nog te beantwoorden en wij bemerken dat dit op prijs gesteld wordt. Na het flyeren op straat en in de wijken werd het aantal bezoekers hoger omdat ons webadres op de flyer stond.  Vlak voor de verkiezingen kwamen er zodoende ook meer gerichte vragen over allerlei onderwerpen.

Dagelijks gemiddeld 150 bezoekers en maandelijks meer dan 3000 bezoekers. In December waren dat nog 24 bezoeker op een dag en vermoedelijk waren dit de leden van de fractie zelf. Alle begin is moeilijk en wij doen ons best om de artikelen die op de site komen de moeite van het lezen waard te laten zijn. Dat valt soms niet mee en je hebt niet altijd de inspiratie om iets op papier te zetten. Dus hierbij de complimenten aan alle columnschrijvers in Nederland en alle journalisten die soms zelf een heel krantje moeten vullen, (Jan Koopmans, van de krant)  Het enige probleem is dat wij geen journalisten zijn en dat mijn Nederlands soms te wensen over laat. Gelukkig leest mijn familie wel mee en als het echt te gek wordt dan moet ik wat dingen corrigeren. Wij staan open voor alle soorten kritiek. Ook de kritiek op de inhoud van de website leren wij van. Heeft u iets opmerkelijks wat voor iedereen in Hoogvliet belangrijk zou kunnen zijn? Stuur het naar ons. Het is wel de bedoeling dat er met zo'n onderwerp iets gedaan kan worden door ons. Een recept heeft niet zoveel zin dus,  je bent snel uit gediscussieerd of er genoeg zout in zit of niet.   

Het is momenteel even stil aan het onderhandelingsfront. Dat is niet zo heel gek natuurlijk omdat alle raadsleden dit werk parttime doen. Onderhandelingen vinden dus plaats in de vrije tijd van deze mensen en je wil ook wel eens een avondje vrij zijn als het kan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen erg veel sterkte wens met het onderhandelen en dat er maar snel een coalitie mag komen die recht doet aan de verkiezingen. Ik denk dat wij er wel uitkomen.

 

 

...Terug