Nieuwsarchief
www.cdahoogvliet.nl.
04 April 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Zoals ik wel vaker doe, zat ik op mijn vrije dag wat te bladeren op de internet pagina's, nadat ik het zoekwoord "Hoogvliet" had gegoogeld zal ik maar zeggen.  Wat kom ik tegen? De Hoogvliet internet editie van het CDA. Ik ben erg voor dit soort websites, waar je snel kan zien waar een  partij voor staat en wat zijn gedachten over bepaalde onderwerpen zijn. Ik heb toch wel voor een paar onderwerpen zo mijn bedenkingen. Allereerst is dit het webadres:  www.cdahoogvliet.nl. Wat heeft het CDA Hoogvliet bereikt in de achterliggende raadsperiode is het eerste item waar de site mee begint. Het is een opsomming van een aantal onderwerpen van de CDA fractie. Het CDA heeft deze onderwerpen "geadopteerd" zal ik maar zeggen.

Allereerst heb ik altijd veel respect voor de CDA fractie. Maar er staan een aantal onderwerpen bij waar ik zo mijn vraagtekens bij heb en er staan een aantal onderwerpen bij waar ik zelf van dichtbij het ontstaan van heb mee gemaakt en ik zat toen niet bij het CDA.  

Om  maar een voorbeeld te noemen. Meer toezicht van stadstoezicht m.b.t. het handhaven van het hondenbeleid. Mensen die buiten de loslaatgebieden en uitlaatzones de uitwerpselen niet opruimen worden beboet. Ik weet nog dat ik daar toen voor gepleit heb, en dat de heer van de Peppel daar tegen was, omdat mensen toch vooral elkaar moesten aanspreken. Stadstoezicht moest daar vooral niet te veel tijd aan besteden.

Een initiatief voorstel van Donnie Mees was bijvoorbeeld: "Een alcoholverbod voor speelplaatsen. Kinderen moeten vrij en veilig buiten kunnen spelen".  En ook Donnie was geen lid van het CDA toen. De welkomstbijeenkomst voor nieuwe Hoogvlieters van Jacqueline Koonen bijvoorbeeld? Het informatiebord op de Binnenban? Ik weet niet meer zeker maar was dat niet een motie van Edwin of Jan Koopmans? Het instellen van Durfgeld. Hoogvlieters kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten van en voor hun buurt van Edwin Smid misschien?

Nou ik zal u niet vermoeien  met nog meer van deze onderwerpen, maar volgens mij moet er het een en ander met een korreltje zout genomen worden op deze website.

Fijne paasdagen toegewenst van de fraktie en leden van Nieuw Hoogvliet.......

 

...Terug