Nieuwsarchief
Kick Off Promotie avond voor de Rotterdamse Korfbaldag van zaterdag 17-04-2010
04 April 2010 - Nieuwsbericht [Enrico Stout]

Op woensdag 31-03-2010 hebben de 10 Rotterdamse Korfbalverenigingen een Promotie Avond georganiseerd bij OZC als gezamenlijke Kick Off naar de Rotterdamse Korfbaldag van zaterdag 17-04-2010. Bij Nikantes is er dan tussen 12.30 - 14.30 uur een Korfbal Circuit waarbij degene die het meeste aantal doelpunten scoort een jaar gratis sporten wint! Natuurlijk zijn er ook nog andere leuke prijzen te winnen. Zorg dus dat je er bij bent. Het is bedoeld voor de Kangoeroes, F, E, D en C teams. Neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee want ook zij maken kans op 1 jaar gratis sporten bij Nikantes.

Tijdens de Promotie Avond mochten 4 Nikantes E spelers een Gouden Bal in ontvangst nemen van Suzanne Struik (speelster PKC en Oranje Selectie). Suzanne is woonachtig in Rotterdam en daarom ook de Rotterdamse ambassadeur voor het EK Korfbal 2010 wat in Rotterdam plaatsvind. Samen met Fenna Zwang (speelster Deetos en Jong Oranje) gaf Suzanne een clinic aan de E kinderen van alle Rotterdamse korfbalverenigingen.

Zo zie je maar weer hoe sportverenigingen hun best doen om kinderen in beweging te krijgen. En daar mogen wij best wel eens meer aan denken voordat wij weer geld stoppen in een nieuw projekt. Hier is nu juist veel geld te besparen, door meer aandacht te geven aan de sportclubs en daar nu juist wat meer geld aan uit te geven... 

Ik roep dan ook alle andere sportclubs in Hoogvliet op om dit soort akties door te geven zodat alle raadsleden daar van op de hoogte zijn..

 

...Terug