Nieuwsarchief
ledenvergadering
25 April 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]
Tijdens de  ledenvergadering van vrijdag 24 april, is het coalitieakkoord door de leden goed gekeurd. Wij kunnen nu naar de toekomst kijken.  Wij hebben een moeilijke tijd achter de rug die wij achteraf gezien behoorlijk feestelijk kunnen afsluiten. De aankomende jaren staan in het teken van bezuinigingen. Daar is niemand blij mee en als het aan mij ligt dan moeten de kinderen in Hoogvliet die genen zijn die daar het minste last van gaan ondervinden. Maar ik heb het niet alleen voor het zeggen natuurlijk.

Verder was ik, zoals u kan lezen op deze site,  deze week even bij de ingebruikstelling van een nieuw speeltoestel. Ik trof daar Marianne van der Ham. Zij vertelde mij dat zij even weg was gelopen bij het optreden van de diverse zangkoren uit Hoogvliet om de ingebruikstelling te doen. Zij vertelde mij ook, dat er veel belangstelling was van ouderen uit Hoogvliet. Dit was mij ook al eens opgevallen met optredens van de shantykoren op de Binnenban. Dit trekt veel ouderen die zichtbaar en ook hoorbaar staan te genieten van deze koren. En dan denk ik ook meteen dat wij deze groep mensen nog al eens vergeten. Dus ook daar moeten wij nog eens naar kijken.

Afijn, wij hebben een nieuw bestuur en er zullen binnen de deelgemeente dus ook wel dingen ander gedaan gaan worden stel ik mij zo voor. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengen gaat. Wij gaan ons best doen in ieder geval.

...Terug