Nieuwsarchief
het kan altijd erger/gekker (Update)
26 April 2010 - In de media [RTV |Rijnmond / jan koopmans]

Toen ik dacht dat ik alles gezien had, kreeg ik een email van de heer Seesing die mij een link stuurde naar deze website.  Als u nu dacht dat er wel eens wat mankeerde aan de communicatie in Hoogvliet dan moet u echt eens op deze link klikken en even de tijd nemen voor dit artikel. Erg grappig aan een kant, aan de andere kant om je dood te schamen. Dat "de diensten" zelf kennelijk geen hersens hebben dat blijkt hier wel uit en als ik ook maar even twijfelde of de diensten gelijk hebben wat betreft de woonerven in Hoogvliet dat is die gedachte bij deze verdwenen.  Ook hier ging het om het creŽren van meer parkeerplaatsen.

Naar aanleiding van de tekeningen die wij voorgeschoteld kregen tijdens de afgelopen raadsvergadering kreeg  ik deze email:

Jan,

Wat betreft die tekening, Ab vd Horst heeft er een foto van genomen. Ik heb hem al gevraagd of ik die van hem kan krijgen om die datum te kunnen zien. Ik vermoed namelijk heel sterk dat het de versie van 18 Januari is. Laten daar nou ook lantaarnpalen en zelfs bomen in de parkeervakken staan net als in het stukje op je website !!! Oh ja en daar is ook pakweg 1 1/2 meter woonerf gewoon zoek Er klopt echt hjelemaal niets van die versie. dS+V is wat dat betreft echt gewoon helemaal de weg kwijt en niet alleen bij ons.

http://rijnmond.nl/Homepage/Nieuws?view=/News%2FDefault%2F2010%2Fapril%2FLantaarnpalen%20midden%20op%20straat%20in%20Rotterdam-Oosterflank

 

...Terug