Nieuwsarchief
Gemeentewerken
02 June 2010 - Ingezonden stuk [Corina van Dijjk]

Bij de school de Plevier voor het bruggetje ontbraken al weken de stoeptegels naar het fietspad. Eerst enkele, toen bijna het hele stukje en toen lag er niks meer.

Erg handig dus voor de moeders/vaders met wandelwagens e.d. Deze week had de gemeentewerken het blijkbaar ingepland en deden ze een poging om er nieuwe tegels weer in te leggen.

Nu zou je zeggen dat het heel logisch is om dat onder of buiten schooltijd te doen toch? Nee blijkbaar vond gemeentewerken onderhoud dat het het beste uitkwam 's morgens tegen half 9. Een mooi uitgekozen tijdstip natuurlijk, zij het niet dat vele ouders en kinderen over de brug moeten om naar school te kunnen en de ouders vervolgens er weer over moeten om weer naar huis/werk o.i.d. te gaan. Nu zou je zeggen dat deze hardwerkende mannen dan even pauze nemen om vervolgens als het weer wat rustiger is verder te kunnen gaan. Nou nee, veel logischer is het om verder te gaan, terwijl iedereen erover heen moet en je ook nog zichtbaar te irriteren dat mensen over je stukje werk lopen....

Het is natuurlijk maar een bewonersgedachte, maar volgens mij is het veel efficienter om het op een ander tijdstip te doen, waardoor ze echt konden doorwerken zonder irritatie en het werk zo gedaan zou zijn, waardoor er tijd bespaard zou zijn geweest om iets anders nuttigs te kunnen doen.

Als er naar dit soort zaken gekeken wordt kan de gemeente denk ik nog wel het e.e.a. besparen..

Groetjes  Corina

...Terug