Nieuwsarchief
Weten wat er speelt? maar werkt het ook? (update 2)
01 July 2010 - Nieuwsbericht [webmaster]

De Politie Rotterdam Rijnmond zet een tandje bij t.a.v. het informeren van de inwoners. Op www.politie-rotterdam-rijnmond.nl   kunt u weblogs verwachten van politiemensen die in Hoogvliet en Pernis werken. Door het intikken van uw postcode krijgt u alle relevantie informatie uit uw omgeving. Zo kunt u op de hoogte blijven van wat de politie in uw buurt doet en waarom zij bepaalde keuzes maken. Door de weblogs laat de politie zien hoe hun werk eruit ziet. U kunt ook reageren op geplaatste weblogs. Abonneert u zich op de RSS-feed, dan krijgt u automatisch een melding wanneer er een nieuw bericht op deze site staat.

Zo stond er te lezen in het persbericht. Maar is dat ook zo? Ik heb maar eens de proef op de som genomen want ik kon mij eigenlijk niet voorstellen dat zich daar iemand mee bezig ging houden. Dus mijn eigen postcode maar eens een paar dagen achter elkaar in getikt. En nu na een week of vier nog steeds geen berichten? Dat kan natuurlijk, hoewel, zo dicht bij het metrostation Centrum? Maar goed. Een berichtje achtergelaten of het niet handig was dat er af en toe dan ook een bericht verscheen, omdat mensen afhaken als er niets te zien is en daarna nooit meer kijken. Ik kreeg op de website te zien dat mijn bericht geplaatst zou worden. Helaas, mijn tikkeltje kritische bericht, maar wel waar lijkt mij, is niet geplaatst. Ik heb zo het vermoeden dat het zo maar zou kunnen zijn dat de politie in Hoogvliet niet eens op de hoogte is van deze "vernieuwde website" en zodoende dus ook helmaal geen nieuws kan plaatsen. Jammer weer, verspilde moeite van een goed initiatief wat niet goed wordt uitgevoerd en Hoogvlieters zijn al lang afgehaakt nu.

Als reaktie op dit artikel heb ik ondertussen diverse emailtjes binnen gekregen dat het nog nergens werkt. Het is ook niet handig om zo iets in gebruik te nemen als het personeel nog nergens van weet, maar zo zie je hoe er soms langs elkaar heen gewerkt wordt.

 

 

...Terug