Nieuwsarchief
www.buurtlink.nl
28 June 2010 - In de media [jan koopmans]

Op buurtlink las ik vandaag een berichtje van iemand die veel overlast heeft van buren die elke avond staan te barbecueŽn in de tuin. Zij schrijft verder, dat als de barbecue niet aan staat, dat er dan een vuurkorf in de tuin komt.

Ik kan mij goed voorstellen dat je daar erg veel last van hebt. Gelukkig woon ik in een buurt waar wel rekening  met elkaar gehouden wordt. Ook bij ons word er wel eens een barbecue aan gestoken, maar, dat doe ik zelf ook wel eens. Nou voor een avondje dan maar de ramen dicht, als het erg rookt. Maar er zijn dus ook mensen die elke avond in de rook zitten zodra het een beetje mooi weer wordt. Je zou toch zeggen mensen houd een beetje rekening met elkaar en het is toch niet zo heel moeilijk te begrijpen dat een ander last heeft van de rook uit uw vuurkorf. Als de temperatuur stijgt, stijgt ook de onenigheid tussen buren. Het zijn ook vooral buren die elkaar niet zo goed kennen waar dit soort problemen spelen en de politie heeft er zijn handen vol aan. Dit zorgt er overigens wel weer voor dat de politie niet op andere dingen kan letten, zolang u bezig bent het uw buren lastig te maken met rook en herrie. Ja, ook de muziek lekker hard zetten zodat de hele buurt het kan horen, hoort er weer bij. Wij kunnen dus wel erg veel kritiek hebben op de politie, maar zolang  de politie het erg druk heeft met deze onzin, hebben ze dus inderdaad geen tijd om op die inbrekers te letten.

Oh, ja, kijk ook eens op buurtlink en laat zelf eens een berichtje achter. Je staat er som van te kijken wat voor reakties dat op levert.

...Terug