Nieuwsarchief
Tour de France
29 June 2010 - Nieuwsbericht [http://www.informatiecentrum-hoogvliet.nl/nieuws]

Verkeersmaatregelen tijdens Tour de France en People Village 4 juli

In Hoogvliet worden tijdelijke verkeersmaatregelen genomen voor het opbouwen van het People Village, een evenement in het kader van de Tour de France die komend weekend ook door Hoogvliet wordt gereden.  Deze maatregelen worden  zaterdag 3 juli vanaf 07.00 uur van kracht en zullen tot maandag 5 juli 24.00 uur duren. Het betreft hier een parkeerverbod op de parkeerplaats van de Middenban vanaf supermarkt Lidl tot aan de Groene Kruisweg.

Bezoekers van de People Village op zondag 4 juli woonachting in de zuidelijk gelegen wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat, Boomgaardshoek en Middengebied wordt geadviseerd lopend of fietsend gedurende de afsluiting gebruik te maken van het tunneltje bij de Dorpskerk of de onderdoorgang bij de Spijkenisse brug. Voor fietsende bezoekers is er op de parkeerplaats voor de Dorpskerk een openbare fietsstalling gecreŽerd.

Tijdens het passeren van de Tourkaravaan en het wielerpeloton op zondag 4 juli tussen 09.30 uur en 14.30 uur, is er alleen verkeer vanuit Hoogvliet zuid naar Rotterdam-zuid en snelweg  mogelijk via Kouwenaardseweg en Duifhuisweg naar de omleiding in Poortugaal.Zorgverleners vanuit instellingen en kerkendiensten zullen gedurende de afsluiting rekening moeten houden met beperkte bereikbaarheid voor de gebruikers van hun diensten.

http://www.informatiecentrum-hoogvliet.nl/nieuws_detail.php?NID=245

...Terug