Nieuwsarchief
burgerbelangen enschede, of niet? (update2)
05 July 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Beter goed gejat dan slecht verzonnen dacht onze lokale partij de IBP. Blijkt zo maar dat de IBP veel van zijn tekst en ideeen voor haar website van de website van de lokale politieke partij Burgerbelangen Enschede heeft "geleend". http://www.burgerbelangenenschede.bngv.nl/de-noodzaak-van-een-lokale-politieke-partij.php

Lokale partijen kijken verder dan hun neus lang is staat er ergens in de tekst die ook op de IBP site is te vinden. Nou dat klopt wat betreft het internet

tot mijn verbazing kwam ik ook nog dit tegen een slogan verzonnen door de PVDA tijdens de gemeenteraad verkiezeingen:

PvdA-campagne "als het gaat om resultaat !" gestart

Na een redelijk rustige kerstreces is het nieuwe jaar 2010 weer als vanouds lekker druk gestart. Tussen de "verplichte"politieke bijeenkomsten door (nieuwjaarsreceptie gemeente Cranendonck, fractiebijeenkomst, nieuwjaarsborrel PvdA, startbijeenkomst campagne PvdA, commissievergadering en bestuursvergadering PvdA) en mijn gebruikelijke dagtaak bij de gemeente Eersel stonden deze eerste weken in het teken van de start van de verkiezingscampagne.
Op 8 januari jl. is deze campagne wat ons betreft gestart met een gezellige, maar ook funktionele bijeenkomst in de Smeltkroes. Als lijsttrekker heb ik samen met andere leden van het campagneteam het plan van aanpak toegelicht. We hebben een drukke tijd voor de boeg, ondanks het feit, dat er door het campagneteam al veel werk is verzet. De komende 1,5 maand gaat zeker nog veel ........., zweet en .......... kosten. Maar ik heb er zin in. We hebben een geweldig club die er samen voor gaat en niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. En wat zeker ook niet onbelangrijk is met veel plezier en enthousiasme. U hoort nog van mij.

http://www.cranendonck.pvda.nl/weblogitem/weblogs/Frits+van+der+Wiel/Start+campagne+14-1-2010.html

20 juli 2010:

Op de slogan van Enschede na is de website van de IBP ondertussen veranderd en bijna alle onderwerpen waar ik over geschreven heb zijn ondertussen verwijderd. Dat is dus geen frustratie van mij meneer Ravestijn, maar een doodgewone vaststelling. Je kan namelijjk heel makkelijk vaststellen of iets op een website zelf gemaakt is of niet. Ik vind overigens de zonsondergang bij het heuvelpark erg mooi op uw website, het water kon ik niet zo goed thuisbrengen.

jan koopmans. 

...Terug