Nieuwsarchief
ons belang 65 jaar
23 July 2010 - In de media []

De Hoogvlietse volkstuinvereniging Ons Belang viert haar 65e verjaardag. De verjaardag zal gevierd worden met veel activiteiten en spektakel.
Er is voor ieder wat wils tijdens de feestdag van Ons Belang. De festiviteiten vinden plaats op zaterdag 31 juli 2010, van 11.00 tot 17.00 uur, op het volkstuincomplex aan de Volkstuinlaan 3 (bijna aan het einde van de Kruisnetlaan, achteraan de Zalmplaat).
Het feest begint om 11.00 uur met een ballonnenwedstrijd voor kinderen. Verder zijn er de hele middag kinderactiviteiten o.a. in de vorm van een grabbelton, een ranjakoe en puzzeltochten (voor diverse leeftijdsgroepen) met leuke prijzen. Er worden poffertjes en oliebollen gebakken.

Er worden huisgemaakte jam (met fruit van het complex), diverse groenten en aardappelen verkocht. Ook worden er planten, stekjes en zaden verkocht want wat is een volkstuincomplex zonder? U krijgt ook de mogelijkheid zelf bloemstukjes te maken. Onlangs werden alle tuinen van het complex van Ons Belang gekeurd door mede-volkstuinders. Mevrouw Ingeborg Hoogveld, dagelijks bestuurder van de deelgemeente Hoogvliet, zal rond 16.30 uur de prijzen uitreiken aan de gelukkige winnaars van deze wedstrijd. De toegang is gratis en de Hoogvlietse volkstuinders heten u van harte welkom.  Zie ook de website van de vereniging: http://www.vtv-onsbelang.nl


 

...Terug