Nieuwsarchief
werk aan de winkel
15 August 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Zo, na een korte maar goede vakantie moet er weer werk verzet worden. Meestal begin ik met het lezen op internet wat er zo allemaal plaats heeft gevonden, als ik terug ben van vakantie. Er staat meestal niet veel nieuws op de websites van de andere politieke partijen. Alleen de IBP zet af en toe wel eens een nieuw artikel met meestal wat anoniem commentaar over de stropdas van de voorzitter en een artikel over het feit dat Nieuw Hoogvliet het zo vaak over de IBP heeft. Nou, IBP, daar gaan we weer, dat is nou zo mooi van het internet en een goed functionerende website. Er kan meteen gereageerd worden op artikelen die er op het internet gezet worden door anderen, bij wie dat gebeurd maakt mij niet zo heel veel uit. Ik reageer ook op stukken in de krant en op dingen die ik hoor. Dus, daar hoort ook jullie website bij IBP. Het zou dus best kunnen zijn, dat ik in de toekomst vaker zal reageren op dingen die er tijdens de vergaderingen gezegd worden of die op jullie website komen te staan. Als de partijvoorzitter van de IBP dit gratis reclame vindt, dan zal dat wel. Ik ben blij dat de partijvoorzitter onze website goed leest. Jammer dat hij zelf steeds het zelfde stukje op de website plaatst. Er staan overigens vrij onzinnige commentaren bij (zoals ik al zei over de stropdas van de voorzitter) die altijd anoniem zijn. Ik heb al diverse berichten van mensen gekregen waarvan het commentaar niet geplaatst werd omdat dit kritisch was naar de IBP. Overigens is het goed dat de IBP zijn website heeft aangepast na stevige kritiek van Nieuw Hoogvliet over het kopieergedrag op deze site. Zo zie je, het helpt dus wel.

Op zaterdag 11 september aanstaande wordt overigens het Hoogvlietse culturele seizoen traditiegetrouw geopend met het Kunstkopfestival. Dit festival vindt tussen 11.00 en 17.00 uur plaats in het winkelcentrum Hoogvliet. Er zijn de hele dag door optredens en activiteiten plus een kunstmarkt waar u terecht kunt voor handgemaakte producten, workshops en informatie.

Als klap op de vuurpijl lees ik in Weekblad Hoogvliet  een artikel van mijn naamgenoot Jan Koopmans over Sem van Logchem. Deze jongeman van zeven jaar oud redde een kleuter van een jaar of vier uit het water. Kijk, dat zijn nou nog eens voorbeelden voor anderen. Gelukkig heeft de voorzitter van de deelraad aandacht besteed aan dit voorval. Op de foto: Sem na de felicitaties van de voorzitter. Zo ziet u, nog steeds niet veel politiek. Nog even geduld, want dat gaat heus weer komen. Als u iets kwijt wil over ons, of over Hoogvliet. Stuur ons gerust een email via onze website. Ook goede ideeŽn zijn altijd welkom.

 

 

...Terug