Nieuwsarchief
informatieavonden herstructurering
18 October 2010 - In de media [deelgemeente]

Elk jaar organiseert de deelgemeente Hoogvliet een reeks informatieavonden over de stand van de herstructurering in álle vernieuwingsgebieden. Portefeuillehouder Yvonne Bekker, de corporaties Woonbron en Vestia en een team van professionals, staan dit jaar klaar om de Hoogvlieters een tussenstand te geven van de ontwikkelingen en over specifieke projecten zoals de nieuwe woningen aan de Voorweg. Ook is er ruim voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De avonden worden doorgaans goed gezocht.

De informatieavonden zijn opgedeeld per herstructureringsgebied: Noordwest, Maasranden (Zalmplaat en Meeuwenplaat), Oudeland en het Stadshart. Maar ook voor de bewoners van de nietherstructureringswijken Tussenwater en Boomgaardshoek, is een aparte avond gepland. Daar krijgen zij informatie over de herstructuring en ook informatie over ontwikkelingen in hun eigen wijk.

Binnenkort krijgt iedere Hoogvlieter een uitnodiging op de deurmat om zich op te geven voor deze avonden. De informatieavonden vinden plaats in het Informatiecentrum, Sprong 10 om 20.00 uur, inloop 19.30 uur.

Aanmelden kan via communicatie@hoogvliet.rotterdam.nl of via de antwoordkaart in de informatiekrant die bewoners bij de uitnodiging ontvangen. Vermeld ook bij aanmelding de avond(en) van uw keuze.

Data informatieavonden

* 26 oktober Noordwest

* 28 oktober Maasranden

* 02 november Boomgaardshoek en Tussenwater
* 09 november Oudeland

* 11 november Stadshart


...Terug