Nieuwsarchief
weekend
22 October 2010 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Het is weer bijna weekend, maar ik moet gewoon werken dus veel zal ik daar niet van merken. Meestal zijn de weekenden juist veel drukker dus echt een feest is zo'n werkweekend niet. Gelukkig hoef ik niet elk weekend te werken, hoewel mijn baas daar andere gedachten over heeft, want het weekend is er juist het meeste werk. Gezien de bezuinigingen hoeft mijn baas daar niet op te rekenen, want die wil geen geld meer uittrekken voor extra werk en om dat nu voor niets te doen, dat gaat mij dan net weer te ver.

Op buurtlink gaan wij lekker verder met allerlei discussies en ik zou iedereen willen oproepen om mee te doen. Wij leren er van en u weet hoe wij er over denken en het is lekker toegankelijk voor iedereen. U hoeft vervolgens niet de deur uit, maar kunt het gemakkelijk doen vanuit de woonkamer.  Laat weten hoe u er over denkt en reageer op anderen. Het groepje mensen dat nu mee doet is nog vrij klein en zou best iets groter mogen zijn. Kijk eens op de discussie die nu bezig is: http://buurtlink.nl/3191HC/hoogvliet+rotterdam/Schout+Gijszpad/2198046/Anders+vergaderen   Als laatste heb ik een  oproep gedaan om mee te denken over een leuk initiatief in Rozenburg. Heeft u goede ideeŽn laat het ons weten of doe mee aan de discussie. U kunt ons natuurlijk ook een email sturen op onze website.

Afgelopen maandag was ik even bij een buurtbijeenkomst voor de toekomstige bewoners van het park van Oeden. Daar heb ik al het nodige over geschreven, maar wat ik eigenlijk vergeten was dat was toch die mevrouw die haar hand op stak om een vraag te stellen. Er was net uitgelegd dat er op een bepaalde plaats een speeltuin zou komen. Die mevrouw stak haar hand op en toen ze het woord kreeg hoorde ik haar zeggen dat zij liever geen speeltuin voor de deur kreeg. Zij was daar voor haar rust komen wonen en zij was niet blij met dat plan. Ik keek eens goed en zag dat het een nog jonge dame was. Ik hoop niet dat die mevrouw over vijf jaar weer bij de deelgemeente zit omdat ze dan kinderen heeft en geen speelplaats voor de deur. Gelukkig waren er wel weer anderen die wel kinderen hadden en wel graag  een speelplaats voor de deur wilden. Die mensen waren juist weer  bang dat die kinderen misschien al het huis zouden hebben verlaten als die speelplek er kwam.Zo zie je maar weer veel belang in zo'n klein wijkje...En dat heb ik al het een en ander verteld over de plannen van Woonbron. Maar goed zoals ik al schreef ik ga dit weekend gewoon weer aan het werk, maar ik zou zo zeggen: een heel prettig weekend..

 

...Terug