Nieuwsarchief
Koper in LCC de Zevensprong
31 October 2010 - Nieuwsbericht [LCC zevensprong]


Op 14 november om 16.00 uur treedt in LCC de Zevensprong het koperkwintet van het Rotterdams Philharmonisch Orkest op met hun programma To the Movies. 

Het Rotterdams Philharmonisch vindt het belangrijk een Rotterdams orkest te zijn. Daarom speelt het niet alleen in de Doelen, maar ook in de wijk. Speciaal voor optredens in de wijkaccommodaties stelde het orkest verschillende programma's samen in kleine bezetting. Hun strijkkwartet en koperkwintet laten met veel plezier van zich horen. Het koperkwintet brengt op 14 november een leuk gevarieerd programma, gevuld met allerlei melodieŽn uit verschillende films. De musici vertellen bovendien wat u maar wilt weten over hun instrument en repertoire.

De toegang bedraagt Ä 7,50 p.p. inclusief 1 consumptie. Bovendien staat er als u binnenkomt de koffie met gebak klaar. Uiteraard is dit in de prijs inbegrepen.

Reserveren is mogelijk op telefoonnummer: 010-4161488. De reserveringen blijven staan tot een uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervallen zij.

 

...Terug