Nieuwsarchief
Sinterklaas, Edwin en alle vrijwilligers bedankt! (update)
22 November 2010 - Ingezonden stuk [jan koopmans]
Zo was Sinterklaas afgelopen zaterdag weer in Hoogvliet. Ik was een dagje vrij maar ik had helaas geen tijd om even te gaan kijken. Gezien onderstaande emails en wat ik verder nog hoorde is het een geslaagde dag geweest, ondanks alle negatieve publiciteit die de hele tijd in de media verpreid wordt. Ik vind het knap van alle vrijwilligers dat zij zich zo ingezet hebben om deze dag voor alle kinderen tot een succes te maken. Dus, bij deze wil ik iedereen bedanken die er zo'n leuke dag van gemaakt hebben.

jan koopmans

-------------------------------email:

Edwin,

Bij deze willen wij je complimenteren met het Sinterklaasfeest op de  Binnenban. Wat een verschil met voorgaande jaren. Dit jaar was het een feest van de kinderen en niet van de "burgermeester". Voorgaande jaren
had de "burgemeester" dan een heel verhaal had over Hoogvliet en wat er allemaal zo goed in was en hoe de structurering verloopt- echt niet interessant voor die kinderen du! Te merken was dat de Sint hierop
geconditioneerd was door het het voorzetje te geven. Grappig ook dat je gewoon moeite moest doen om de gewoonte te doorbreken om je Edwin te laten noemen.

Super dat je de Pieten en Sinterklaas lekker hun werk kon laten doen en de kinderen laten genieten. Ietwat bij de konijnen af trouwens nog om bij de afsluiting nog een suggestie te doen dat je vooral vrienden moet blijven van de vrienden van Hoogvliet, maar goed dat is mijn mening. Je deed het leuk met een big smile verder af (en er niet meer erop in gegaan).

............heeft in ieder geval genoten en wij ook!

Groeten,

-------------------------email nummer 2:

Om 12.30 uur arriveerden wij bij de plek waar de Sint met zijn Pieten verwacht werden. Het weer was goed, gelukkig niet zo koud het wachten kon beginnen. Het  was al lekker druk. en de stemming zat er goed in. Om 12.45 uur kwam de presentator Piet en die zorgde voor nog meer stemming. Onder begeleiding van de Pietenband werd er door jong en oud luidkeels meegezongen. In de tussentijd werd het drukker en drukker. Mensen stonden op de brug, langs het fietspad tot aan de weg. Allemaal om de Sint welkom te heten. Eindelijk arriveerden de Pakjesboot en kon Sint met zijn Pieten aan wal komen. De kinderen waren vol verwachting en na een hand van Sint gehad te hebben en strooigoed van Piet waren de kinderen behoorlijk onder de indruk. Mensen van de organisatie  allemaal bedankt. Jullie hebben weer voor een prima aankomst gezorgd.

 

Anneke

(Anneke bedankt voor de  foto's)

 

...Terug