Nieuwsarchief
Twee avonden Rotterdams Wijktheater in L.C.C. de Zevensprong
28 January 2011 - In de media []

Op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari om 20.15 uur, zal het Rotterdams Wijktheater, twee verschillende voorstellingen spelen.

Op dinsdag 8 februari komen zij met de voorstelling "LASTIG". "LASTIG" is een dynamische jongeren theatervoorstelling. Op humoristische en krachtige wijze vertellen Rotterdamse jongeren over familiebanden, de waarde van vriendschap en volwassen worden. Hoe houd je je familie bij elkaar als je tegelijkertijd moet werken, boodschappen doen, het huis nog moet opruimen en als je je vriendin beloofd had dat je haar zou helpen. Hoeveel gun je jezelf? En wat gunnen anderen je? "LASTIG" is gemaakt vanuit de persoonlijke ervaringen van de spelers.

Op woensdag 9 februari is de voorstelling "Heartbeat" aan de beurt. "Heartbeat" is een theatervoorstelling over taboes op het gebied van huiselijk geweld in het gezin. De voorstelling is gemaakt op basis van persoonlijke verhalen en ervaringen van slachtoffers, daders, professionals en spelers en toont de verschillende perspectieven van deze thematiek.

De toegang voor beide voorstellingen bedraagt 3,50 p.p. inclusief 1 consumptie. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer: 010-4161488 of via onze website: <http://www.lcczevensprong.nl/> www.lcczevensprong.nl<http://www.lcczevensprong.nl>. De reserveringen blijven staan tot een uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervallen zij.

 

...Terug