Nieuwsarchief
Winkels Itís en Prijstopper failliet
01 February 2011 - In de media []

 

De winkels van It's en Prijstopper zijn vandaag failliet verklaard. Het moederbedrijf Impact Retail vroeg vorige week al uitstel van betaling aan. De financiŽle problemen zijn zo groot, dat een faillissement niet meer kan worden voorkomen.

Alle werknemers hebben vandaag een brief ontvangen dat zij per 1 maart zijn ontslagen. Er werken bijna duizend mensen. It's heeft een groot distributiecentrum in Schiedam en winkels in onder meer Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en Hellevoetsluis.  

It's en Prijstopper lijden volgens een woordvoerster onder toegenomen concurrentie in de elektronicabranche. Ook worden de winstmarges steeds lager. 

Volgens de curator wordt nu onderzocht of een doorstart mogelijk is. Hij is met verschillende partijen in onderhandeling. Klanten die nog een bestelling hebben lopen, krijgen persoonlijk bericht.

kijk voor artikel op: http://www.rtvrijnmond.nl/Homepage/Nieuws?url=%2FHomepage%2FNieuws&view=%2FNews%2FDefault%2F2011%2Fjanuari%2FWinkels+Its+en+Prijstopper+failliet&page=1


...Terug