Nieuwsarchief
Inloophuis
02 March 2011 - In de media [webmaster]

Stichting Inloophuis De Boei, nu ook een dependance in Hoogvliet
 
Op donderdag 21 april 2011 opent inloophuis Stichting de Boei Hoogvliet zijn deuren voor mensen met kanker en hun naasten.

Het inloophuis is een plek waar mensen zich veilig mogen voelen, praten kunnen over wat de ziekte met je doet, begrip, aandacht en liefde krijgen.
Gewoon gezellig met elkaar zijn, lekker koffie of thee drinken of creatief bezig kunnen zijn.

Voor deze te openen dependance zijn we op zoek naar vrijwillige gastvrouwen of gastheren voor minimaal 1 dagdeel per week.
De gastvrouwen/ heren ontvangen de bezoekers van het Inloophuis, maken ze wegwijs, hebben en nemen de tijd om te luisteren en dragen zorg voor een goede sfeer. Zij zorgen voor de koffie en thee en doen lichte huishoudelijke - en administratieve taken.
Nieuwe gastvrouwen/heren lopen "een poosje mee" en krijgen een gerichte cursus aangeboden betreffende het werken in een inloophuis.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die een workshop of cursus kunnen geven, denk hierbij aan het geven van schilderles, yoga, kaarten maken, sieraden maken, meditatie geven het geven van lezingen e.d.

Er is nog geen activiteiten rooster maar schroom niet om aan te geven wat u graag zou willen doen en we zullen dan de mogelijkheden bekijken.

De openingstijd is elke donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur , al naar gelang het aantal bezoekers en activiteiten.

Voor de activiteiten zijn we blij met iedere vrijwillige bijdrage.
Aan een aantal activiteiten zijn kosten verbonden (materiaal) graag bij aanvang afrekenen.
Voor elke activiteit is er een inschrijflijst, aan de hand daarvan vragen we de docent of gastspreker te komen, wanneer je niet komt graag afmelden 06-28645315 of inloophuishoogvliet@gmail.com

Antwoordkerk
Kruisnetlaan 200
3192 KD Hoogvliet

Inloophuis de Boei Hoogvliet is wel in een kerkgebouw gevestigd, maar is geen kerkelijke organisatie en is bedoeld voor iedereen. We zoeken vrijwilligers van alle 'soorten' en het inloophuis staat open voor ieder die er behoefte aan heeft.

Voor meer Info:  www.inloophuisdeboei.nl/hoogvliet.html

...Terug