Nieuwsarchief
Onze wijk wordt super!
14 March 2011 - In de media []

Dat is de slogan die gekozen is bij het plan om de leefbaarheid te verbeteren in de Lampreistraat, Horsweg,  Tonijnstraat en Forelstraat. De flats zijn opgeknapt en nu is de bewoner  aan de beurt. Nieuwe leefregels staan op portiekborden, posters en in een nieuwsbrief die onze collega's persoonlijk hebben afgeleverd. Met een Lik-Op-Stuk  beleid hopen we dat ook daadwerkelijk de regels worden nageleefd.

De nieuwsbrief kunt u HIER bekijken.

De flats zijn afgelopen maanden voorzien van een frisse kleur, een nieuwe entree, liftbekleding, brievenbussen en prullenbakken. Ook hebben we gewerkt aan het verbeteren van de veiligheid. Eind november is gestart met de leefbaarheidscampagne. De oude portiekborden zijn vervangen door nieuwe borden met nieuwe regels. Ook worden er op polyplaat gedrukte posters tegen de muren geschroefd, en worden de portieken van de galerijflats voorzien van een camerasysteem.

zie voor het hele bericht: http://www.vestia.nl/RotterdamHoogvliet/OverVestia/ActiviteitenEnProjecten/Pages/LeefbaarheidscampagneLamprei.aspx

...Terug